Welkom bij MaTyéKé Superfood Service!

Bij MaTyéKé Superfood Service zijn we trots om u gezonde maaltijden te presenteren, gebaseerd op de unieke kookcultuur van de Surinaamse Marrons. De Marrons zijn afstammelingen van tot slaaf gemaakten die zichzelf bevrijden uit de slavernij. Onze naam, MaTyéKé, betekent 'zoals onze stammoeder het wil', en dit weerspiegelt ons diepe respect voor de culinaire tradities van onze voorouders.

Onze getalenteerde chef, Jolanda Maureen, is een ware meester in het professioneel bereiden van maaltijden. Ze houdt rekening met hygiënevoorschriften, eetgewoonten en diëten, om ervoor te zorgen dat elke maaltijd perfect is afgestemd op uw behoeften en smaakpapillen. Jolanda Maureen biedt u graag een kijkje in de bijzondere kookkunsten en technieken van de sterke Surinaamse Marronvrouw.

Bij MaTyéKé Superfood Service nodigen we u uit om de smaken van een rijke cultuur te ontdekken. Onze gerechten zijn geïnspireerd door de tradities en ingrediënten die al generaties lang worden doorgegeven. Proef de verrukkelijke en voedzame maaltijden die onze keuken te bieden heeft, bereid met liefde en vakmanschap.

Naast onze reguliere service bieden wij ook catering aan voor al uw speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een feest, vergadering, bruiloft of een andere bijeenkomst, wij zullen voldoen aan al uw cateringbehoeften tegen een scherpe prijs. U hoeft alleen maar te gaan zitten en te ontspannen, terwijl wij ervoor zorgen dat uw gasten verwend worden met heerlijke Surinaamse maaltijden en snacks.

MaTyéKé Superfood & Catering Service staat voor u klaar om uw smaakpapillen te verwennen met authentieke Surinaamse gerechten. Kom langs en ervaar de culinaire schatten die onze rijke cultuur te bieden heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw smaakavontuur beginnen!

Met vriendelijke groet,

Het MaTyéKé Superfood Service-team Matyeke 4 stars after 16 reviews
Matyeke